SERVEIS

En viu i en directe y en directo. Sense gat amagat.

Aquí pot consultar el nostre ventall de serveis:

En tots els nostres serveis incloem menús especials per a persones celíaques.


PAELLES

Les paelles formen part de una de les nostres especialitats, els seus ingredients són frescos i de màxima qualitat.

El procès per realitzar aquest ecent comença el mateix dia, arribem amb els nostres vehícles on transportem tot el necessari per a la seva preparació; descarreguem aquesta magnífica paella d'acer inoxidable i la posem sobre barbacoes per a no tocar el terra amb el foc. Un foc de llenya que dóna gran sabor.

Primer es realitza un bon sofregit amb els ingredients necessaris segons la paella. Aquesta que presentem és una paella mixta. Con es pot veure, el resultat és espectacular i com sepre el comensal pot veure tot el procés i pendre part de l'espectacle en directe.


SARDINADES

Per a realitzar les sardinades escollim les millors sardines del mercat, per frescura i mida, i les preparem en plaxes d'acer inoxidable amb foc de llenya; les acabem amb all i julivert i acostumem a servir-les amb musclos al vapor. Ja veieu el resultat... unes sardines fresques cuinades al moment!.


MAXI-BARBACOA VEDELLA

Us presentem l'elaboració d'una vedella de 238 kg de pes, d'una sola peça i amb aquesta maxi-barbacoa de disseny propi., Arribem al lloc i montem la barbacoa, posem a sobre la vedella que adobem amb espècies naturals per obtenir un resultat molt gustós.

Durant el procés la ruixem amb vi, i així aconseguim donar un gran espectacle on molts comensals es realitzen fotos de record doncs segurament no ho hauran vist mai. Després de 10 hores, tallem la vedella en directe perquè els afortunats puguin degustar aquesta menjar que ens ofereix la carn.


MURALS BARBACOA

Us presentem aquests murals de barbacoa de disseny propi i de grans dimensions; disposem de tres unitats on vam aconseguir cuinar fins a un total de 30 garrins en un mateix moment (o xais, pollastres, etc ...). Les seves dimensions i la forma d'elaboració formen un espectacle sense igual, on el comensal pot veure des del principi l'elaboració dels garrins o altres carns ja que ens dóna la facilitat de poder cuinar tot el que vulguem.

Consta de dues parts, una part on ubiquem el foc, de llenya, que va donant la calor necessària per a cada tipus de carn, i una altra part on ubiquem els ingredients i que està donant voltes en tot moment, com veieu són portàtils i el foc sempre està sota control.

Importantíssim el resultat, una carn de gran sabor, cuinada al seu suc i a foc lent, doncs un secret per a la cuina és dedicar temps per aconseguir resultats tan espectaculars com els que ens aporta aquestes macro-barbacoes. Tot un espectacle, no us ho podeu perdre.